Havana Pink Group on Juan Pujalsin vuonna 2012 perustama yritys, jonka pääasiallinen tuote on Kuuba ja latinalaisamerikkalainen maailma; kuubalainen ja latinalainen tanssi, musiikki, show ja urheilu.

Havana Pink Group on erikoistunut tuottamaan kuubalaiseen ja latinalaisamerikkalaiseen maailmaan liittyviä ohjelma- ja tanssiliikuntapalveluja yritysten ja yksityisten juhliin, asiakastilaisuuksiin ja erilaisiin tapahtumiin.
Havana Pink Groupin ydin ja sielu on Juan Pujals, syntyjään kuubalainen, vuonna 1993 Suomeen muuttanut ja sittemmin suomalaistunut ja suomen kansalaisuuden saanut, kuubalaisen ja latinalaisen tanssin, musiikin, show’n ja kulttuurin ehdoton asiantuntija ja ammattilainen.

Havana Pink Group rakentuu Juan Pujalsin 20 vuoden kokemukselle kuubalaisesta ja latinalaisamerikkalaisesta tanssista, musiikista, kulttuurista ja showliiketoiminnasta Suomessa. Suomalaiset ovat intohimoisia kuubalaisen ja latinalaisen tanssin ja musiikin kuluttajia. Suomalaiset ihastuvat, rakastuvat ja sukeltavat lopulta kokonaisvaltaisesti kuubalaiseen ja latinalaisen kulttuurin maailmaan. Tämä matka johtaa lopulta Kuubaan matkustamiseen ja koko kulttuurin omaksumiseen pala palalta. Aito Kuuba on nähtävä ja koettava omin silmin ja aistein.

Havana Pink Group tarjoaa kokonaisvaltaisesti kaikki Kuubaan ja latinalaisamerikkalaiseen maailmaan liittyvät palvelut yrityksille ja yksityishenkilöille.

Havana Pink Group jakaantuu liiketoimintakokonaisuuksiin Havana Pink Showtanssiryhmä ja Orkesteri, Havana Pink Tanssi, Havana Pink Party, Havana Pink Travel Cuba ja Havana Pink Sport.

Havana Pink Showtanssiryhmä on erikoistunut kuubalaisiin ja latinalaisiin showtansseihin. Ryhmän johtajana ja koreografina toimii Juan Pujals. Havana Pink Orkesteri on kuubalaiseen ja latinalaisen musiikin esittämiseen erikoistunut, ammattimuusikoista koostuvat orkesteri, jonka yritykset ja yksityishenkilöt voivat tilata juhliin ja erilaisiin tapahtumiin esiintymään.

Havana Pink Tanssi tuottaa kuubalaisten ja latinalaisten tanssien opetus- ja liikuntapalvelut niin yritysten henkilöstölle ja asiakastilaisuuksiin kuin myös yksityishenkilöiden erilaisiin juhliin ja tapahtumiin kuten polttarit, häät ja syntymäpäivät. Halutessasi voit tilata myös kuubalaisten ja latinalaisten tanssien yksityisopetusta. Säännöllisten viikkotuntien ohella järjestämme Zumba-Latin-Salsa-Parisalsa-MARATON -tapahtumia.

Havana Pink Party tuottaa kaikki palvelut, joita tarvitset ainutlaatuisen ja unohtumattoman juhlan, asiakastilaisuuden tmv. tapahtuman järjestämiseen. Palvelut soveltuvat niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin tarpeisiin. Havana Pink Party tarjoaa Kuuba-latin-henkisen tanssishow’n, orkesterin, cateringpalvelun ruokineen ja juomineen, aidon ja autenttisen juhlakoristelun, entertainment-tanssinopetusta, juontajan, dj:n sekä nykyaikaiset äänentoistolaitteet myös karaokeominaisuuksilla. Valmiiden teemojen ja juhlapakettien lisäksi voimme räätälöidä tilaisuuden ja tanssishow’n täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Havana Pink Sport and Travel Cuba tuottaa Kuuban matkapalveluja. Tarjoamme Havannassa, Santiago de Cubassa ja niiden ympäristössä kuubalaiseen tanssiin, musiikkiin, historiaan ja urheiluun liittyviä palveluja kuten esimerkiksi tanssinopetusta autenttisessa ympäristössä, autenttisten opettajien ohjauksessa, tutustumisretkiä Havannan Tropicana Show`hun sekä historiallisiin tapahtumapaikkoihin.

Uusimpana tuotteena Havana Pink tarjoaa urheilumatkat Kuubaan yhteistyössä  Cuba deportes:in ja Kon-Tiki Travelin kanssa.

Cuba deportes, on Kuuban hallituksen alainen järjestö, joka tarjoaa urheilijoille matka ja tapahtumapalveluja Kuubassa ja kuubalaisille urheilijoille kansainvälisiä matkapalveluita.  Cuba deportes tuo nyt palvelunsa ja tuotteensa suomalaisten ulottuville ainoastaan Havana Pinkin kautta.

http://cubadeportes.cu/

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen vastuullinen matkanjärjestäjä, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa.

https://www.kontiki.fi/